Avant-première (…) van Karina Beumer in Kunsthal Gent

Dit absurde en ludieke videodagboek vertelt het verhaal van (en door) Ron, die sinds 5 jaar leeft met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), waardoor hij verdwaalt en vergeet. Ron heeft zijn leven vastgelegd in dagboeken en hij schrijft nu een boek over zijn leven met NAH. Op het moment dat zijn dochter Karina erachter komt dat Ron haar vergeten is, besluit ze zijn boek te gaan verfilmen. (…) schippert tussen werkelijkheid en een manipulatie daarvan. Ron en Karina belanden in een avontuur over het manipuleren van herinneringen, het visualiseren van gedachten, het willen invullen van zwarte gaten, het obsessief documenteren van het leven en over het zoeken naar een taal om elkaar, zonder te onthouden, in te kunnen ontmoeten.

(…) wordt voorgesteld op 21 oktober 2022 in Kunsthal Gent.

This absurd non-linear and playful video diary tells the story of (and by) Ron, who has been living for 5 years with am Acquired Brain Injury (ABI), causing him to get lost and to forget. Ron has documented his whole life in diaries and he is now writing a book about living with ABI. The moment his daughter Karina finds out that Ron forgot about her, she decides to turn his book into a film. (…) hovers between reality and a manipulation of it. Ron and Karina end up in an adventure about manipulating memories, visualising thoughts, wanting to fill in black holes, obsessively documenting life and about looking for a language in which we meet each other without remembering.

(…) will be presented on October 21st 2022 in Kunsthal Gent

trailer: https://vimeo.com/704070090